Iskunkestävä älypuhelin huippuominaisuuksilla?

Iskunkestävä älypuhelin huippuominaisuuksilla?

Puhuttaessa kestävistä älypuhelimista ja erityisesti nimenomaan korkeasti suojatuista iskunkestävistä älypuhelimista, törmäämme usein vanhaan ennakkoluuloon siitä, että kestävyyden vuoksi ominaisuuksissa on jouduttu muuten tinkimään.


Tämä toki piti paikkaansa vielä muutama vuosi sitten, mutta nyt tilanne on muuttunut. Markkinoille on alkanut tulla yhä useampia laitteita, joissa kestävän rakenteen lisäksi on kaikki nykypäivän lippulaivapuhelimelta vaaditut ominaisuudet kuten huippukamerat, riittävästi tehoa ja laadukas kirkas näyttö. Tällä hetkellä markkinoilta löytyy useita eri toinen toistaan kovemmilla ominaisuuksilla varustettuja kestäviä laitteita.


Nostan esimerkiksi ehkä markkinoiden laadukkaimman AGM X2 laitteen. Sitä on lähdetty suunnittelemaan käyttäjä edellä (Saksassa suunniteltu, joten ehkä siellä osataan). Kaikki perustuu suureen ja kirkkaaseen AMOLED- näyttöön joka toistaa värit todella kirkkaasti myös esimerkiksi auringonpaisteessa. Sen lisäksi ulkokuoresta on tehty todella tyylikäs myös arkikäyttöön kuitenkaan kestävyydestä tinkimättä. Eihän ole mukava hävetä puhelimen karskeutta ihmisten ilmoilla ollessa. :) Tämän lisäksi laitteeseen on pukattu suuren 6000mAh akun lisäksi kaikki nykypäivän lippulaivapuhelimelta vaadittavat ominaisuudet kuten tuplakamera, laadukas Snapdragonin prosessori ja mm. hämmästyttävät 6GB työmuistia.


Markkina on muuttunut ja nykyään laitteita löytyy monenlaiseen käyttöön. Voit käyttää laitteita töiden, metsästyksen, eräilyn ja muiden raskasta puhelinta vaativien aktiviteettien lisäksi ihan tavallisessa arkikäytössä. Jos sinulla on edes joskus tarve oikeasti kestävälle puhelimelle, voit huoletta hankkia jonkun näistä tyylikkäämmistä kestävistä laitteista. 


Katso esimerkkejä nykypäivän laitteista tuotevalikoimastamme!


Kiitos, kun luit tämän kertaisen blogimme! Laita kanavamme seurantaan, niin saat tiedon aina alan uusimmista jutuista!


Valtter Tahkola

Verkkokauppias

Megan.fi

04041750000

valtter.tahkola@megan.fi


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.