Tietoa meistä


Mikä on Megan.fi?

Olemme vuonna 2014 perustettu suomalainen verkkokauppa, jonka tuotevalikoimasta löydät käytettyjä Iphoneja, markkinoiden parhaita Android- luureja sekä älypuhelinten lisävarusteita. Tavoitteenamme on tarjota käytetyt laitteet luotettavasti ja markkinoiden parhain hinnoin. Lisäksi haluamme tuoda myös suomalaisten saataville maailmalla mainetta niittäneet huippuälypuhelimet. Haluamme kohdata jokaisen asiakkaan yksilönä ja vastata juuri sinun tarpeisiisi. Tästä syystä olemmekin laajentaneet lisätarvikevalikoimaamme ja luoneet uusia lisäpalveluita kuten Megan Lisäturvan.


Tarinamme lyhyesti:

Tarinamme alkoi jo useita vuosia sitten, kun huomasimme joidenkin markkinoilla olevien tuotteiden, kuten iskunkestävien suojalasien olevan alitarjottuja ja vaikeasti saavutettavissa. Tällaiset tuotteet halusimme kuitenkin jokaisen suomalaisen käytettäväksi ja aloimme kehittää verkkokauppaa, josta tuotteet saisi hankittua samasta paikkaa. Jo alusta alkaen tavoitteena oli luoda verkkokauppa, josta puhelimen lisäksi ostaja saa kaikki laitteeseen tarvittavat lisävarusteet.

Koska erityisesti Apple- laitteiden käytöstä ja huollosta oli aikaisemmasta harrastuneisuudesta johtuen paljon kokemusta, havaitsimme laitteiden olevan todella kysyttyjä, mutta turhan hintavia jokaisen lompakolle. Huomasimme myös laitteiden jälkimarkkinan käyvän kuumana, mutta valitettavan usein liikkeellä on huijareita eikä laitteiden kunnosta voi ikinä saada täyttä varmuutta. Tästä innostuneena etsimme käsiimme suuria Eurooppalaisia toimijoita, joiden kautta Apple- laitteita oli mahdollista hankkia helposti suuria määriä ja ennenkaikkea niin, että puhelin oli jo valmiiksi tarkastettu ja korjattu. Näin syntyi Megan.fi käytettyjen älypuhelinten konsepti, johon olemme myöhemmin yhdistäneet luomamme Käyttöturvan ja Lisäturvan, jotka tarjoavat ostajalle lisäarvoa.

Vielä myöhemmin huomasimme kysyntää löytyvän myös Andoid- käyttöjärjestelmän laitteille, mutta koska kotimarkkinamme oli lähinnä muutaman ison brändin kauppaa, halusimme tuoda mukaan jotain laadukasta, mutta erilaista. Etsimme pitkään sopivia merkkejä ja niitä on myös löytynyt. Nyt pystymme tarjota asiakkaillemme todella laadukkaita Android- laitteita suurilta Aasialaisilta valmistajilta suoraan Suomesta, jolloin toimitusaika ja kaikki tuki on turvallisesti Suomessa. Brändien ja mallien valttikortti on huikaiseva hinnan ja laadun välinen suhde. Tuomme kaikki myymämme laitteet itse maahan suoraan valmistajilta, jolloin voimme olla varmoja laitteiden laadusta ja toimivuudesta.

Olemme varmoja siitä, että ihminen haluaa säästää rahaa ja erottua massasta. Tähän puhelinvalikoimamme on mitä mainioin. Tulemme jatkossa jatkamaan strategiamme noudattamista tarjotaksemme älylaitteita aina vaan halvemmalla sekä tarjoten aidosti varteenotettavia vaihtoehtoja markkinoilla oleville suurille ehkä jo jopa hieman tylsille älypuhelinbrändeille. Tervetuloa mukaan!


Valtter Tahkola

Toimitusjohtaja

Suomen Megan Oy