Usein kysytyt kysymykset vastauksineen


Millä perusteella valitsette käytettyjen valikoimanne ja voiko malleja tilata valikoiman ulkopuolelta?

Valitsemme laitteet valikoimaamme sen perusteella mitkä olemme todenneet käyvän parhaiten kaupaksi ja olevan suosituimpia. Mikäli haluatte mallin valikoiman ulkopuolelta, ottakaa yhteyttä niin selvitetään löytyykö sellaista. Usein tämä on mahdollista.


Millaisessa kunnossa laitteiden akut ovat?

Seuraamme myymiemme laitteiden akkujen kuntoja ja ostettaessa jokaisen laitteen akku on hyvässä kunnossa. Se kestää normaalisti eikä sammu ennen kuin akku kuluu loppuun. Mikäli näin ei ole, tuotteen akku vaihdetaan.


Mistä myymänne laitteet ovat peräisin?

Tällä hetkellä kaikki myymämme käytetyt laitteet ovat peräisin suurilta Eurooppalaisilta tukkureilta, jotka ostavat isoja eriä yrityksiltä ja kuluttajilta. Tämän jälkeen laitteet tarkastetaan ja korjataan, jonka jälkeen ne päätyvät meille. Jokaisen myymämme laitteen taustat ovat todettavissa ja voit olla varma, että ne ovat puhtaat eikä esimerkiksi varastettuja laitteita myynnissä ole.


Miten voin olla varma laitteen toimivuudesta?

Sen lisäksi, että jokainen laite on tarkastettu tukkurin toimesta, tarkastamme jokaisen myymämme laitteen myös itse oman standardoidun tarkastusmenetelmän mukaisesti sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Tarkastuksen suorittaa Apple- tuotteisiin erikoistunut asiantuntija.


Millaisessa kunnossa tilaamani laite on?

Ulkoisen kunnon suhteen meillä on tiukka linja siinä, että kunto pysyy annetuissa rajoissa. Näytössä ei ole huomattavia jälkiä ellei toisin ole todettu. Puhelimen rungossa, lähinnä kulmissa, voi olla pieniä käytön jälkiä. Pääosin kunto on erittäin hyvä. Sisäisesti puhelin on täydellisesti toimiva.


Kauanko tuotteen toimitus kestää?

Mikäli tuotetta on tilatessa varastossa, tuote lähetetään pääosin samana päivänä tilauksesta, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tällöin toimitustavasta riippuen tuote on perillä 1-4 arkipäivässä. Mikäli toimitus viivästyy luvatusta, otamme mahdollisimman pian yhteyttä asiakkaaseen.


Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä!