Usein kysytyt kysymykset vastauksineen


Millä perusteella valitsette valikoimanne?

Testaamme jatkuvasti useita eri malleja kaikilta mahdollisilta brändeiltä ympäri maailmaa. Kun löydämme puhelimen, jota itse voisimme päivittäisessä käytössä käyttää, myymme testierän, jonka palautteen perusteella lopullinen valikoima valikoituu.


Kauanko tuotteen toimitus kestää?

Mikäli tuotetta on tilatessa varastossa, tuote lähetetään pääosin samana päivänä tilauksesta, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tällöin toimitustavasta riippuen tuote on perillä 1-4 arkipäivässä. Mikäli toimitus viivästyy luvatusta, otamme mahdollisimman pian yhteyttä asiakkaaseen.


Mitä nämä merkit oikein ovat? En ole ennen kuullut.

Edustamamme merkit ovat suurimpia pääosin kiinalaisia brändejä, joita on myytyjä satoja tuhansia ympäri maailmaa. Euroopassa moni merkeistä on jo paljon tunnetumpi, mutta Suomeen ne rantautuvat hitaammin. 


Täyttävätkö myymänne puhelimet turvallisuusmääräykset?

Kyllä! Jokainen myymämme puhelin on EU:n turvamääräysten ja sertifikaattien mukainen. Tämä on meille erityisen tärkeää.


Miksi tilaisin teiltä, enkä jostain muualta?

Olemme suhteellisen pieni suomalainen verkkokauppatoimija ja vahvuuksiamme ovat asiakaspalvelu, nopea toimitus ja joustavuus. Näiden lisäksi perehdymme jokaiseen myymäämme malliin, joten tiedämme tuotteet läpikotaisin. Olemme alan asiantuntijoita. 


Miksi tilaisin teiltä, enkä suoraan Kiinasta itse?

Tätä kysymystä kuulee usein ja vastaus on hyvin simppeli. Kiinasta itse tilatessa riskit ovat suuremmat. Tuotteiden toimitus kestää, tullauksen joutuu hoitamaan itse ja mikäli vikoja ilmenee on vastuu kokonaan sinulla. Tuotteilla on käytännössä perävalotakuu. Sen lisäksi puhelimia myydään eri spekseillä Aasiassa ja Euroopassa ja usein kuulee, kuinka joku on tilannut vahingossa ei-Eurooppa mallin. 


Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä!